Webbtipset

Rent kontor

Rent kontor

Vill du också kunna komma till jobbet varje morgon och mötas av en ren snygg och prydlig arbetsplats? Alla verktyg och kontorsmaterial finns på plats, alla golv är rena och fräscha – inte en kaffefläck så långt ögat kan nå – och alla kromade ytor i köket blänker så du nästan kan spegla dig i dem? Detta låter inte helt fel, eller hur? Kontorsstädning i Stockholm har blivit en bransch allt fler behöver. Oavsett vad man jobbar med, är renhållning på kontoret A och O.

Väljer du en städfirma som specialiserar sig på kontorsstädning i Stockholm kan detta bli din verklighet – varje dag! I Stockholm finns det som en bekant en uppsjö städfirmor att välja bland, och det bästa man kan göra är att välja en städfirma man känner sig trygg med, och som ger ett gott första intryck. Personalen ska vara kunnig och trevlig, både i bemötandet och i själva städrutinerna. Personalen som utför själva städningen ska vara snabba och effektiva, samt gärna kunna städa på tider när det inte är rusningstid på kontoret, om detta är möjligt. Det finns inget värre – för både städaren och för kontorsarbetaren – när någon klampar in med leriga skor tvärsöver ett alldeles nyskurat golv!

Vilken städfirma?

En annan viktig faktor att kolla upp innan du beslutar dig för vem du skall anlita för kontorsstädningen, är om priserna som anges i offerten inkluderar städmaterial och medel. På de flesta städfirmor är dessa inkluderade i priset, men säkrast är ändå att kolla upp detta från början så man minimerar risken för missförstånd.

Så nycklar och/eller koder överlämnas till städpersonalen, så att denna har tillgång till lokalen efter stängningstid eller efter vanliga kontorstider? Se då till att det antecknas vem som tar emot och har hand om nyckeln och koderna, och om depositionsavgift för denna lämnas, vem som har ansvaret på städfirman för att bokföra detta. Se även till att numret till städfirman finns tydligt anslaget på kontoret, om ni snabbt skulle behöva nå dem. Allt detta är sådant som är bra för ditt kontor att ha reda på om något oförutsett eventuellt skulle uppstå.

När du väl hittat rätt aktör för kontorsstädning i Stockholm, är det bara att luta dig tillbaka och njuta av ett gott samarbete!