Webbtipset

En griffeltavla till restaurang kan visa upp menyn

En griffeltavla till restaurang kan visa upp menyn

En griffeltavla till restaurang kan visa upp menyn

Visst är det något särskilt och mysigt med en restaurang som visar till exempel upp sin meny på en griffeltavla när du kommer dit för att äta eller dricka något gott? Tänk dig att du går igenom en ny stad i jakten på en trevlig restaurang. Plötsligt ser du en restaurang där det finns en griffeltavla strax utanför och du stannar till.

Griffeltavlan innehåller nämligen både välkomnande och handskriven information. Den kan handla om dagens meny eller något särskilt erbjudande som lockar dig extra mycket. Informationen känns personlig och du blir sugen på att gå in där med syftet att få en trevlig upplevelse. Med en griffeltavla till restaurang kan du som ägare till verksamheten uppnå detta för dina gäster!

Fördelar med en griffeltavla till restaurang

Det finns flera olika fördelar med att ha en griffeltavla till restaurang istället för andra intetsägande och rent krasst tråkigare sätt att locka till sig gäster. Dessa fördelar är bland andra att en griffeltavla till restaurang:

  • Är mer kostnadseffektivt. Att trycka upp menyer, erbjudanden och annat som behöver då och då bytas ut kostar både tid och pengar. Då är det mer kostnadseffektivt att använda en griffeltavla där man enkelt och snabbt kan skriva vad man anser behövs. Det kan också till exempel handla om att ni har fått snabbt ändra er meny på grund av oförutsedda händelser. Det är då en fördel att också kunna ändra på griffeltavlan.
  • Känns välkomnande och personligt. Precis som det nämnts ovan ger griffeltavlan känslan av att rikta sig direkt till kunden. Den är välkomnande och personlig och kan användas på ett humoristiskt sätt om man vill det. För dig som ägare till restaurangen kan du på ett lite annorlunda sätt locka till dig kunder
  • Kan användas på flera olika sätt. En griffeltavla till restaurang kan både användas inom- och utomhus. Om den används utomhus står den ofta som en gatupratare intill eller strax utanför själva restaurangen för att locka in gästerna till din trevliga restaurang. Men griffeltavlor kan också användas inomhus, till exempel på bardisken för att informera om goda drinkar eller som menyer.