Webbtipset

Vepa för bättre synlighet

Vepa för bättre synlighet

Bland de många marknadsföringsartiklar som produceras hör vepor till de med flest användningsområden. Dessa tillverkas delvis utifrån her de kommer att användas och återfinns både inomhus, i samband med event, och utomhus. Inte sällan kan man se företag som helt och hållet gått ifrån användning av pappersposters som fasatreklam till fördel för en vepa som har betydligt bättre hållfasthet och som kan återanvändas vid flera tillfällen. En av de fördelar man kan se med att använda vepa som reklamprodukt, är att de kan tryckas snabbt och med kort varsel. Viktigt är då att man har högupplösta bilder att använda sig av. Inom några dagar kan man räkna med att ha sina vepor färdiga.

Även för riktig scen

Att använda sig av en backdrop i samband med spelningar och konserter har blivit allt vanligare. Detta är både en sorts dekor, men samtidigt en exponering av bandet i fråga. Här gör man rätt i att använda sig av ett material som också går att belysa på ett riktigt sätt. Väljer man t.ex. lightex kan man få så bra effekt som möjligt från sin vepa. Till skillnad från många andra material är detta tänkt att kunna belysas bakifrån utan att få en ojämn belysningseffekt. Vissa material avslöjar ljuskällorna och ger belysning punktvis. Har den vepa man köpt tillverkats i lightex sprids ljuset jämnt över hela ytan vilket ger betydligt bättre effekt.

Vanligast är att man använder sig av polyester om man inte har ett specifikt behov av att lysa upp vepan på olika sätt. Polyester är oerhört tåligt och kommer i en rad olika grovlek. Allt för att man skall kunna få en vepa som håller de utmaningar som kommer vid utomhusanvändning. Gäller det fasadvepor kommer vind och sol att testa kvaliteten omgående. Har man inte investerat i kvalitetsvepor kan man snabbt se hur besparingarna blir till ytterligare kostnader. För att enkelt kunna fästa dessa vepor på fasaden kan man oftast välja kardborre samt öljetter. På så vis kan man även använda sig av tekniska funktioner som hissar upp veporna.