Webbtipset

Njut av Lidingös spaupplevelser

Njut av Lidingös spaupplevelser

Njut av Lidingös spaupplevelser

Vill du njuta av en lugn helg utan att behöva lämna stan? På Lidingö finns fler spamöjligheter som väntar på at utforskas.

Oavsett om du söker efter en konferensanläggning med extra lyx, en romantisk helg för dig och din partner, en trevlig helg med familjen eller en helg bara för att skämma bort dig själv, finner du det på någon av Lidingös flera prisbelönta spaanläggningar, och detta bara 20 minuter från innerstan.

På Lidingös spaanläggningar finner du avkoppling, god mat och dryck, vacker utsikt och fina omgivningar. Kanske kombinerar du spavistelsen med besök på ett museum eller en promenad i de vackra omgivningarna där du kan njuta av både naturen och vacker arkitektur.

Evenemang på ett spa

Du kan även låta anordna flera typer av events på spaanläggningarna. Varför inte en extra lyxig möhippa, en födelsedagsfest eller ett bröllop. Både du och dina gäster kommer att vara mycket nöjda och fyllda av energi efter upplevelsen.

Kanske föredrar någon i sällskapet en skönhetsbehandling framför massage, och någon annan kanske vill koppla av i loungen med en bok och ett glas vin, här finns något för alla smaker.

Skäm bort dig själv

Även om spa inte är din kopp te, känner du kanske någon annan som skulle behöva en helg på spa? Varför inte köpa ett presentkort och överraska din vän med varma bad, bastu och massage. Du kommer garanterat att bli en populär vän, så tveka inte att skämma bort dig själv och de dina med spa, massage, god mat och en natt på hotell – på Lidingös span finns något för alla.

På Lidingö kan du finna många olika typer av spa-upplevelser. Här finns både billigare och dyrare alternativ, mer traditionella span och äkta turkiska bad där du kan drömma dig bort från ett kallt vintersverige.

Nära till havet – mitt i naturen

Om du besöker ett spa på sommaren kan du kombinera det med ett dopp i havet, vilket bara är en av fördelarna med att lämna innerstan och åka ut till vackra Lidingö. Och varför vänta till helgen: låt spat bli din afterwork för en dag. Ta med dina kollegor och njut av de varma baden och de uppmjukande behandlingarna efter en lång dag på jobbet.

Ett spabesök är både avkopplande och hälsosamt, och du kommer garanterat att lämna spaet med kraft och energi inför veckan som kommer. Det passar både privat som för företaget, boka ett SPA-paket redan idag.