Webbtipset

Härlig catering i Stockholm

Härlig catering i Stockholm

När man inte vill stå vid grytorna utan hellre samtalar med de som kommit till festen, är catering ett bra sätt att hantera matlagningsuppdraget. Det finns en uppsjö företag som är experter på att ta fram cateringmat för alla tänkbara situationer. Catering i Stockholm är i grund och botten detsamma som tjänster i andra delar av Sverige. Dock finns ett större kundantal vilket gör att även ovanliga inriktningar kan bära sin verksamhet. Det är lätt att förknippa catering med festligare tillfällen så som bröllop, födelsedagsfest eller barndop. Det är även vid dessa tillfällen som främst catering används. Men tjänsten kan självklart användas vid andra tillfällen. Ett par företag i Stockholm har exempelvis valt att fokusera mot andra målgrupper och tillfällen. Varför inte välja catering vid…

Catering i Stockholm

Det finns inte något företag som enbart fokuserat på frukostcatering – men ett par företag har valt att presentera detta som ett unikt och speciellt sätt att börja dagen på. Frågan är om det går att börja dagen bättre än att få en buffé uppdukad på frukostbordet utan att man behöver lyfta ett finger. Som på hotell – fast hemma. Bland de cateringföretag i Stockholm som erbjuder denna lösning är det vanligt att man som kund själv får kombinera ihop frukosten. Det är alltså inte en färdig måltid som vid lunch eller middag utan man får välja mellan allt från frallor och ägg till stekt bacon och ost.

Detta är ett erfaret och uppskattat kök för catering i Stockholm.

Catering för barnkalas i Stockholm

Egentligen kan alla cateringföretag leverera mat till barnkalas. Det enda som skiljer är vilken mat som ska serveras. Men samtidigt finns det vissa företag som marknadsför sig extra mot denna tjänst. För det finns faktiskt en väsentlig skillnad. Om du vill att cateringpersonalen ska servera maten och därmed vara bland gästerna krävs det att de är vana med barn och trivs på barnkalas. Antingen bör du vara säker på att personalen hanterar situationen bra på barnkalaset – eller så bör du vända till företag som just har catering mot barnkalas som en speciell tjänst.

Modern festmat

I Stockholm finns flera så kallade foodtrucks som även erbjuds att hyras för catering. Foodtrucks används framförallt till för att sälja mat utanför köpcentrum eller på större företagsparkeringar. Helt enkelt där många människor är i rörelse och där man kan lockas till spontanköp av färdiglagad mat. Men catering är något som erbjuds som ett komplement till den dagliga försäljningen av mat från dessa mindre lastbilar. De kan exempelvis komma ut till strandpartyt och servera maten direkt från grillen i bilen. Likheten med klassisk catering är därmed att de lagar maten, kör den till kunden och serverar. Skillnaden är bara att maten lagas på plats och att man som kund kan välja om servering ska ingå eller om var och en hämtar maten själv från sidoluckan som bilarna har. Ett mycket uppskattat sätt att bjuda på mat när det ska vara mingel eller sporadiska mattider.

Catering

Catering i Stockholms natur

Det är inte många företag som kan erbjuda catering var man än befinner sig i Stockholms skärgård. Men det finns vissa som gör det. Ett företag har exempelvis all tillagning på en båt som därmed kommer ut till öarna med den färdiga maten eller gör ordning den på plats. I detta fall har de även samarbete med underhållare som kan följa med på resan vilket underlättar för kunden då dessa annars måste hämtas med båt. Våga tänk catering nästa gång matfrågan ska lösas – även om det inte handlar om en stor fest.