Webbtipset

Cykelställ och fastighetsboxar – för varje BRF

Cykelställ och fastighetsboxar – för varje BRF

Att äga sin egen bostadsrätt medför både rättigheter och skyldigheter, och skiljer sig ganska mycket mellan att till exempel var en hyresgäst i en hyresrätt och en bostadsrättsinnehavare. En del i detta är att man kan påverka på ett annat sätt, till exempel genom motioner. En bostadsrättsförening sköter det mest kring boendet eftersom det inte finns någon egentlig hyresvärd, och det finns flera saker som man bör ha koll på. Cykelställ och fastighetsboxar i trapphuset är två sådana saker som man har möjlighet att påverka.

Cykelställ för gäster och boende

Hos CityPro hittar du många olika sorters cykelställ, allt för att passa dig och din verksamhets specifika behov. Du kan välja allt mellan de vanligare, fristående cykelställen med mellan 2 och 24 platser för cyklar, till stora cykelgarage och cykelställ som placeras på väggen för att spara golvyta. Oavsett om din verksamhet är till exempel en kommun eller en bostadsrättsförening har CityPro något som passar er.

För att till exempel spara plats i ett cykelrum för en bostadsrättsförening passar den väggupphängda varianten bäst, medan ett cykelställ som är ihopsatt med en gatupratare passar perfekt för en mindre butik eller café som också vill erbjuda någon plats till sina cykelburna kunder. Vad ni än söker, har CityPro det ni söker. De erbjuder dessutom låga priser, fri frakt, snabba leveranser och kanske ett av det viktigaste av allt – hög kvalitet på sina produkter!

Fastighetsboxar för bostadshus

Genom att ha fastighetsboxar längst ner i trapphuset, hjälper man till dels med brevbärarnas hälsa och dels slipper man också spring i trapphuset. Dessutom upplever många människor att det känns tryggare att hämta sin post i en box när man till exempel går hem, än att ha ett inkast direkt i dörren som vem som helst kan stoppa in saker i.

Söker ni cykelställ och fastighetsboxar så hittar ni dem på citypro.se. Hos CityPro kan man köpa flera olika modeller av fastighetsboxar, beroende på vad som passar den enskilda bostadsrättsföreningen. De kommer även i flera olika färger, också för att hitta en färg som passar bra i huset. Boxarna är givetvis tillverkade i hög kvalitet och finns i olika modeller såsom ståendes eller liggandes.