Webbtipset

Takskottning i Stockholm

Takskottning i Stockholm

Takskottning i Stockholm

I den här texten kommer vi berätta mer om takskottning i Stockholm och vad du måste tänka på gällande pris och avtal.

Takskottning handlar om säkerhet och ansvar

Du som har ett eget tak att ta hand om vet vilket jobb en vinter med mycket snö kan ge. Dels är det en påfrestning för tak med mycket snö som när den blir blöt skapar oerhörda tyngder och belastning för taket. Sen är det även säkerhetsfråga som är viktig att tänka på med isbildning och tappar som hänger ner. Varje år sker ett flertal olyckor med isblock och istappar som ramlar ner från våra tak. Det är fasansfulla krafter som kan leda till dödlig utgång för den som har otur. Beroende vad du har för tak eller om du är ägare av en större fastighet i Stockholm så kan takskottning vara något som kan var en bra sak att ta hjälp från professionella takskottare. Det är ofta takläggarfirmor runt om i Stockholm som har denna tjänst tillgänglig under vintertid. Alltså hantverkare som är vana att jobba på hög höjd och har säkerhetsutrustning som gör jobbet säkert. Speciellt om kylan redan slagit in så kan taken vara farliga och väldigt hala. Är du ägare till en större fastighet i Stockholm så är det även ditt ansvar att hålla tak rena från istappar och isblock så det inte sker en olycka för människor som går på trottoaren under.

Avtal och pris

Genom att göra en kostnadsfri offertförfrågan här så kommer flera olika företag som har takskottning i sitt erbjudande ta kontakt med dig och lämna offerter så du i lugn och ro kan välja ut det företag som passar just dig och din fastighet bäst.

Priser för takskottning i Stockholm varierar såklart, men du får nog räkna någonstans mellan 300 – 500 kr i timmen. Men gör alltid upp om priset i förväg så att du inte får otrevliga överraskningar.

Det finns två olika avtal du kan göra med takskottare i Stockholm. I bevakningsavtalet har takläggaren fullt ansvar för takskottningen och ansvarar då för både bevakning och skottning. Avropsavtal är ett smidigt och snabbt avtal för snöröjning. Om du behöver akut hjälp ringer du och vi som takläggare är på plats inom 24 timmar. Till skillnad från bevakningsavtalet har takläggaren inte ansvar för taket när vi inte är på plats.