Webbtipset

Spara tid – jämför villaförsäkring

Spara tid – jämför villaförsäkring

När du har tänkt försäkra din villa rekommenderar vi att du jämför villaförsäkring med Försäkrio. Genom att göra detta kan du få ett bra pris på din försäkring och kunna sova gott om natten, utan att försäkringen kostar dig skjortan. Detta är någonting som många svenska villaägare redan har upptäckt och insett fördelarna med. Så passa på att jämföra du också och se hur mycket pengar du kan spara på försäkringen!

Du bör försäkra din villa även om du har en hemförsäkring

En vanlig missuppfattning är att man inte behöver ha någon villaförsäkring om man redan har en hemförsäkring. Men detta är i grund och botten två olika försäkringar som snarare kompletterar varandra på ett bra sätt. Hemförsäkringen ger dig bland annat ett egendomsskydd som träder i kraft om dina ägodelar skulle skadas eller stjälas. Villaförsäkringen är istället en försäkring som skyddar själva villan och den tomt som den vilar på.

Du bör med andra ord inte resonera på det sättet att du inte behöver ha den ena försäkringen om du redan har den andra. Se istället till att försäkra såväl själva villan och tomten som de ägodelar som du förvarar i din villa!

Jämför villaförsäkring med Försäkrio och spara tid

När du jämför villaförsäkring med Försäkrio är det alltså en försäkring för din villa som du tittar på. Denna typ av försäkringar kan ofta ge dig ersättning i händelse av till exempel en översvämning, brand, skadegörelse eller liknande som skadar din villa. Som du märker är detta en typ av försäkring som du inte vill vara utan!

Så varför bör du då göra en jämförelse via en jämförelsesajt som Försäkrio? Svaret är att detta har följande fördelar:

  • Du får mer kött på benen genom att ta del av relevant information. Jämförelsesajten listar villaförsäkringar från flera olika försäkringsbolag. På en och samma webbplats kan du därmed läsa mer om de olika försäkringarna och vad som skiljer dem åt. Du kan även se en topplista där försäkringarna har betygsatts, och du har även möjlighet att läsa recensioner om respektive villaförsäkring.
  • Du kan få ett bättre pris på din försäkring. Efter att ha satt dig in i skillnaderna mellan de olika försäkringarna kan du börja titta på priserna. Du kan enkelt klicka dig vidare till det försäkringsbolag som du är intresserad av att teckna en försäkring hos. Du behöver med andra ord inte själv googla efter de olika bolagen och deras försäkringar. Därmed sparar Försäkrio dig mycket tid!