Webbtipset

Elektriker i Borås

Elektriker i Borås

Elektriker i Borås

Bor du i eller i närheten av Borås och är i behov av elektriker? I Borås finns det många skickliga elektriker som kan hjälpa till med allt från elinstallationer i privata bostäder till industrielektricitet och installation i fabrik. Elektriker är något man ofta behöver anlita för diverse installationer, exempelvis installation av golvvärme eller byte av ojordade vägguttag. Priserna ligger på ungefär 400 till 550 kronor i timmen, men kan skilja sig något beroende på firma. Då elolyckor kan få förödande konsekvenser är det idag förbjudet att själv försöka sig på de flesta installationer av el. Du får såklart utföra enklare installationer som att byta ut glödlampor eller liknande.

Bättre med rot

Rot-avdraget är ett kostnadsavdrag du som privatperson kan göra på diverse tjänster inom renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Du kan faktiskt spara in en hel del pengar på att utnyttja rot-avdraget eftersom du får dra av hela 30 % av arbetskostnaden (exempelvis installationen av el) på en summa av 50 000 kronor per år och per person. Är ni två i hushållet kan ni kombinera era bidrag för att spara ännu mer. Rot-avdraget är ingenting som du själv drar av på priset, detta har hantverkaren redan gjort. Sedan avdraget introducerades har hushållsnära tjänster blivit betydligt mer förmånligt och något som de flesta har råd med på en regelbunden basis.

Service och reparation

Att anlita elektriker i Borås är inte något du endast behöver göra när du renoverar eller bygger om hemma. Tvärtom arbetar elektriker även i stor utsträckning med reparationsarbeten. Det kan handla om saker som gått sönder i proppskåpet eller i sladdarna. Elektriker har rätt verktyg och erfarenhet för att kunna hjälpa till med reparation och service i både privata bostäder som i större fabriker och industrier. Kontakta din närmsta elektriker i Borås redan idag för att få hjälp med installation, service eller reparation. Har någon bekant till dig en elektriker kan denne även vara värd att testa först. Personliga referenser kan vara bättre än recensioner på nätet. Oavsett är det rekommenderat att alltid anlita hantverkare som har gått rykte. För billiga jobb blir oftast dyrast i längden.